Αμυγδαλωτό
badem-ezmesi

Ιστορία του αμυγδαλόπαστα αμύγδαλο επέκταση οθωμανικό παλάτι κήπο, Αδριανούπολης είναι μια πολύ γνωστή γεύση. Οι ιστορικές πηγές, κατά το παρελθόν η παρουσία ενός μεγάλου αριθμού αμύγδαλο ελαιώνες στην Αδριανούπολη, και αναφέρεται στη φυσική ομορφιά της εποχής τους στην πόλη. Υπάρχει ακόμη και μια γειτονιά στην πόλη που ονομάζεται Bademlik σήμερα.

Edirne έχει μια σημαντική θέση στην οικονομία και την κοινωνική ζωή αμυγδαλωτό, τουρίστες έδειξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον περιλαμβάνουν δώρο προϊόντα. Τα Βραστά αλεσμένα αμύγδαλα, αφού ξεραθεί και βρασμένο με ζάχαρη για να δοκιμάσετε νόστιμη πάστα αμυγδάλου λαμβάνεται.

ΚΑΚΑΒΑ Φεστιβάλ
kakava-senlikleri-edirne

kakava-hidrellez

ΚΑΚΑΒΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ Hidirellez

Edirne γιορτάζεται κάθε χρόνο από τις 5 Μαΐου 6 Μαΐου στη ρωμαϊκή γιορτή των παραδοσιακών οικονομικών δραστηριοτήτων ΚΑΚΑΒΑ με ευρεία συμμετοχή και γιορτάζεται με μεγάλο ενθουσιασμό. Παραδοσιακές γιορτές ξεκίνησαν από την καύση ΚΑΚΑΒΑ φωτιά συνεχίζει μέρα και νύχτα της μουσικής και της διασκέδασης. Οι παραδόσεις των Ρομά διατηρηθεί στη ζωή έξω από την εγχώρια και διεθνή αγορά και πάλι ακολουθούνται από τις διάφορες δραστηριότητες των εισερχόμενων τουριστών. Επιπλέον, 6 Μαΐου, στην Αδριανούπολη, το Διεθνές Φεστιβάλ Hidirellez γιορτάζεται με επίσημες τελετές. Την ίδια στιγμή, η επέτειος της κατάκτησης από τους Οθωμανούς στην Αδριανούπολη από 6 γιορτή Μάιο.

KIRKPINAR
kirkpinar-guresleri

kirkpinar-edirne

kirkpinar
Η παραδοσιακή πάλη Kirkpinar Oil είναι ένα παραδοσιακό φεστιβάλ θεωρείται ότι έχουν γίνει από το 1361 από τους Τούρκους κατέλαβαν την Αδριανούπολη. Κάθε χρόνο στο τέλος του Ιουνίου και αρχές Ιουλίου, οι τελευταίες τρεις ημέρες του φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε για την παρακολούθηση της πάλης με λάδι γίνονται στο εξωτερικό και στην εγχώρια αγορά κατά τη διάρκεια της κοπάδι χιλιάδων GüreþSever Sarayiçi. Παλαιστής με τη φράση Τεκιρντάγκ Χουσεΐν «η Μέκκα της πάλης με λάδι» Αδριανούπολη Sarayiçi, κάθε χρόνο εκατοντάδες παλαιστές αναζήτησε την τύχη, ο νικητής του κεφαλιού με την οποία η Τουρκία είναι πλατεία Başpehlivanı ». Ata πάλη άθλημα του πετρελαίου, κόκκινο κάτω μέρος του κεριού, kıspet των παιχνιδιών, δικτυωμένο, cazgır, τύμπανα και φλογέρες, και ότι είχε μια ιστορία επτά αιώνων παράδοση διατηρείται ζωντανή η παράδοση των Golden Arches Kirkpinar από την UNESCO το 2011. «Άυλα Λίστα Πολιτιστικής Κληρονομιάς” έχει ληφθεί.

Ποτάμια και Γέφυρες Αδριανούπολη της
edirne-meric

edirne-tunca

Προερχόμενες από τα ψηλά βουνά των Βαλκανίων, Μαρίτσα, Άρδα και Tunca ποταμοί συναντιούνται στην Αδριανούπολη και νοτιότερα στην Ergene από τα νερά του ποταμού στο Αιγαίο Πέλαγος. Αδριανούπολη της ιστορία, την οικονομία και τον πολιτισμό, καθώς αυτά τα ποτάμια, γέφυρες πάνω επίσης σημαντικό. Τα σημαντικότερα κτίρια που ανήκουν στην πόλη από την άλλη, με τις γέφυρες είναι έργα ολοκλήρωσε την ταυτότητα της οθωμανικής πρωτεύουσας.

Της εν λόγω γέφυρας? XV. αιώνα έκανε τρία τοξωτά Φατίχ (Οπλοστάσιο) Γέφυρα, Αρχιτέκτων Hayrettin’den ΙΙ. Σουλτάνος Βαγιαζίτ ο Β ‘έκανε το 1488 με Complex. Βαγιαζίτ Γέφυρα, 16 Gazimihal τοξωτό γεφύρι, XVI. αιώνα, που χτίστηκε από Mimar Sinan τέσσερα τοξωτά Μεγαλοπρεπής (Παλάτι) Γέφυρα, επίσης, το έργο Mimar Sinan του Yalnızgöz Γέφυρα, 1451 στην περίφημη βεζίρη ευνούχο Şahabettin Πασά χτίστηκε από δέκα τοξωτά Şahabettin Πασά (Saraçhane) Γέφυρα και τον αρχιτέκτονα Μεχμέτ Αγά, από τον 17ο αιώνα, στην αρχή έκανε Ekmekçizade Αχμέτ Πασά (ένα χάλκινο) Bridge βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Tunca.

Στον ποταμό Έβρο, μεταξύ των ετών 1842-1847 Abdulmecit χτισμένο Mecidiye (Meric) Γέφυρα, μακριά 263 μέτρα και έχει 12 τόξα.

Uzunkopru για Ergene ποταμό ΙΙ. Με Murat χτίστηκε μεταξύ των ετών 1427-1443. 1392 μέτρα μήκος και έχει 174 μάτια.

Τζαμί Selimiye
selimiye-camii

selimiye-camii-edirne

80-year-old δημιούργησε και «αριστούργημα μου,” Mimar Sinan είπε το τζαμί Selimiye, ένα από τα τουρκο-οθωμανικής τέχνης και αρχιτεκτονικής ιστορίας της αριστούργημα. Σουλτάνος Μωάμεθ Β μεταξύ 1569-1575. Χτίστηκε από τον Σουλτάνο Σελίμ.

Selimiye, πολλές προσπάθειες έχουν φτάσει στο Mimar Sinan, «είναι τα πιο επιτυχημένα παραδείγματα πολυγωνικό σχέδιο κιόσκι τζαμί. Εκπροσωπώντας το πιο προχωρημένο στάδιο της χιλιετούς αρχιτεκτονική θόλος θόλος, 31.50 m σε διάμετρο και φέρεται από τους οκτώ πεσσούς. Από τη μία πλευρά, δημιουργώντας παράλληλα την πιο όμορφη σύνθεση πρόσοψη της οθωμανικής αρχιτεκτονικής, έκανε την πρώτη χαρέμι γειτνιάζουν 70,89 μ. τρία μπαλκόνια από τις τέσσερις μιναρέδες σε ύψος, Selimiye μοναδική λιχουδιά και αισθητικά χαρακτηριστικά. Ποια είναι τα ωραιότερα έργα της κλασικής εποχής αυλή μοναστηριού και δεκαεξαδικό μαρμάρινη κρήνη αντανακλά τη σχετική τελειότητα.

Selimiye, περιέχει επίσης παραδείγματα που έφτασε στα υψηλότερα επίπεδα των οθωμανικών διακοσμητικές τέχνες. Μαρμάρινου άμβωνα, φινέτσα στην ποιότητα κατασκευής, υψηλή, όσον αφορά το μέγεθος και την ομορφιά θα αφήσει τα άλλα παραδείγματα στη σκιά. Οι τοίχοι από την πλευρά του θυσιαστηρίου, ο άμβωνας και το πίσω μέρος του κώνου, αετώματα του συνόλου των κάτω παράθυρα στο τζαμί είναι καλυμμένη με κεραμίδια διακόσμηση. Πάνελ κεραμίδι στον τοίχο βωμό, με το χρώμα και τη σύνθεση, βρίσκεται μεταξύ των οθωμανικών αριστουργήματα.

Της UNESCO, η Selimiye το 2011. “Λίστα Παγκόσμιας Κληρονομιάς” έχει ό, τι χρειάζεται.